6 Aralık 2009 Pazar

Çakma Evlenme Teklifi



Bilirsiniz bizim ülkemizde meşhurdur, bir sanatçı albüm mü yaptı, yeni bir single mı çıkardı, veya yeni bir film mi çekildi… Hemen bir dedikodusu çıkar, ya da bir hikaye uydurulur ya da en kötüsü! Sevişme sahneleri basına sızdırılır, vs vs… Örnekler çoğaltılabilir. Sonuçta bir şekilde halkın ilgisini çekmek amaçlanır… Amacına ulaşır mı derseniz bence ulaşır da… Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir laf vardır, ne kadar da doğrudur. Bir kere afişe olduysa reklam statüsüne girmiştir. Ama iyi ama kötü, onun farkındasınızdır artık, zaten dahasına da gerek yoktur, amacına ulaşmıştır.
Tıpkı İngiltere’nin uzun dönem en büyük starlarından biri olan Robbie Williams’ın tam albümünün tanıtımını yaptığı şu günlerde bir radyo kanalında canlı yayında kız arkadaşı Ayda Field’a evlenme teklifi etmesi gibi… Uzun zamandır hiç Robbie Williams adını duymuş muydunuz? Ben duymamıştım açıkçası, İngiltere’de de duyulmuyor olacak ki Robbie böyle bir reklama ihtiyaç duydu.

Bir kere evlenme teklif etmek istiyorsan neden canlı yayını tercih edersin bunu da anlamış değilim. Aranızda “ne kadar ilginç fikir, bütün dünya duysun” şeklinde düşünüp destekleyenler çıkacaktır mutlaka ama fikrimi sorarsanız bunu gereksiz bir gösteri olarak değerlendiriyorum.

Zaten çok geçmeden işin aslı da anlaşıldı. Efendime söyleyeyim işin aslı şöyle oluyor;

Robbie, radyoda canlı yayında yeni albümünün tanıtımını yaparken kendisini içeride bekleyen Ayda’yı yanına çağırıyor, ne olduğunu daha anlayamadan Ayda, Robbie’nin elinde programın yapımcısından aldığı yüzükle evlenme teklifi etmesiyle şoke oluyor ve tabiiki hiç düşünmeden “evet” cevabını veriyor. Sevgilisinden “evet” cevabını alan Robbie’nin hayranları da çıldırmış bir şekilde radyoyu telefon yağmuruna tutuyorlar, tebrikler arkası arkasına yağıyor… Gelgelelim, çok geçmeden Robbie’nin menajeri bir açıklamada bulanarak olayın bir şakadan ibaret olduğunu belirtiyor.

Bakın siz şu işe, bizim afacan Robbie, kız arkadaşına ve hayranlarına şaka yapmış! Şaka? Böyle şaka mı olur? Hayranlarına şaka yaptın diyelim tamam, ama kız arkadaşına bu konunun şakasını yapmak da neyin nesi? Alay eder gibi. Kızın durumunda olsaydınız siz de sinirden delirmez miydiniz?

İşte bu da çakma evlenme teklifinin hikayesi...

Alem çocuksun valla Robbie ne diyim…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için değerlidir. Gerçekten bizi olumlu anlamda eleştiren ve ileriye götürecek eleştiriler yapmanızı diliyoruz..