13 Kasım 2009 Cuma

Bu Göbek Nasıl Gidecek???

Yaz mevsiminin sona ermesi ve mayo giyerek vücudumuzun tüm hatlarını artık sergilemek zorunda kalmamamız bir çoğumuzu rahatlatmış durumda.. İş hayatının yoğun temposu altında artık sandalyemizden kalkıp 2 tur atamayacak duruma geldik. İşten çıkıp spora gidebilenleri takdir etmekle beraber, kendimi sportif olarak adlandırmama rağmen haftada bir halı saha organizasyonunda yer alabilirsem kendimi şanslı adleder konuma geldim diyebilirim.
Peki o zaman nası verecez bu kiloları?? Erkekliğin şanı filan değildir kardeşim göbek.. Kim uyduruyor bu deli saçmalarını? Kafayı yiyecem arkadaş, brokoli çorbalı, lahanalı, karnıbaharlı diyetler beni bozar.. Saçma sapan korse morse de takamam light gibi..

Evet sizde bu kafadaysanız, size gerçekten kullanımı kolay ve faydasını görebileceğinizi düşündüğüm bir üründen bahsedeyim.. Bende tv 8 deki yaşam ve sağlık programında denk geldim. Biominera Firmasının termoaktif yağ kompleksinden bahsediyorum. 89 ytllik bir üründen ne hayır gelir desem de kullananlardan aldığım referanslar gayet iyi. Yakın bir arkadaşım 2 haftada bel bölgesinden 4 cm incelmiş durumda ve ürünü kullanırken ekstra bir diyet uygulamadan. Tv programında Yeliz Yeşilmen, Tuğba Özay ve Hakan Aysev'i kobay olarak kullandılar onların da 3 ile 6 cm arasında bel bölgesinden inceldiği ölçüldü.
İyi de neymiş bu mucizenin sırrı? Nasıl bir mekanizmadır ki bu, vücuda sürünce inceliyoruz?
Biraz da bunun arkasındaki tıbbi açıklama tarafına bakalım..
İçerik olarak limon, portakal, üzüm çekirdeği, tatlı badem, biberiye, buğday proteini, jojoba yağı, gül yağı, ısırgan yağı, susam yağı gibi bir çok naturel bileşikten oluşan bu yağ kompleksi deri altına geçerek vücudun sıcaklığını artırır. Isısı artan vücut, büyük bir hızla yağların parçalanmasını sağlar. Özellikle karın, basen bölgesindeki yağ hücrelerinin yok olmasını sağlayan biominera yağ kompleksi temiz ve kuru cilde sürülür.
Kataloguna bakılırsa düzenli kullanıldığında haftada 1 beden ve ayda 4-5 bedene ve toplamda 10 bedene kadar zayıflanabiliyormuş.
Ne yalan söyleyeyim beni etkiledi. Zayıflamanın tek yolunun sıkı spor ve buna eşlik eden doktor nezdinde bir diyet oldugunu düşünmeme rağmen, 89 lirama kıyıp bu ürünü satın alıp deneyeceğim. Siz de göbek bölgenizle ilgili sıkıntılar yasıyorsanız bir deneyin, ne kaybedersiniz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için değerlidir. Gerçekten bizi olumlu anlamda eleştiren ve ileriye götürecek eleştiriler yapmanızı diliyoruz..