11 Kasım 2009 Çarşamba

Türk Televizyonlarında Ciddiyetsiz işler

Televizyon kanallarımızda bir çok saçmalığa tanık olmuştuk, ama böylesi gerçekten de pes dedirtecek cinsten. Atv ekranlarındaki Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı Mavi Şeker programına denk geldiyseniz zaten konukların genelde güzel bacaklarını izlemek haricinde pek izleyecek de bir şey olmadığını biliyorsunuzdur.

Bu programa Çocuktan Al Haberi tadında bir bölüm eklenmiş. Bu bölümde ilkokul çağındaki bir çocuk programın konuklarına sorular yöneltiyor ve verilen cevaplara göre hesapta kimin daha iyi bir öğrenci olduğu ortaya çıkmış oluyor. Bugünkü sorulardan biri havada en çok bulunan elementin ne olduğuna dair bir soruydu. Konuklardan var mısın yok musundan tanınan yarışmacı Hakan doğru cevap olan azotu verirken, diğer konuklar Pınar Eliçe ve Var mısın yok musun Gizem Oksijen diye cevapladılar. Hakan doğru cevap verdiğinden ötürü kendinden emindi. İlkokul çağındaki kıza dönüldüğünde kız cevabın Oksijen oldugunu söyleyerek stüdyoda Hakan'a karşı kahkaların yükselmesine sebep oldu. Ece Erken ve diğer konuklar Hakan'la makara yapıp dalga geçmeye başladılar. Garibim Hakan, doğru cevabı vermesinin kurbanı olmustu sanki..
Ülkemizde bir çok cinsliğe tanık olmuştuk da, program başına 20 milyarlar alan şahısların ciddiyetsizliği bu kadar ele aldığını görünce de bu kadarına pes doğrusu demekten kendimi alamadım. Türk halkını yıllardır uyutup uyuşturduğunuz yetmedi, bir de doğru bildikleriyle dalga geçin bakalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için değerlidir. Gerçekten bizi olumlu anlamda eleştiren ve ileriye götürecek eleştiriler yapmanızı diliyoruz..